Musik er liv. Det er nok ingen hemmelighed, at jeg altid har betragtet musik som livseleksir. The Beatles og Mozart var katalysatorer da jeg var barn, til sofort at lære at spille på et instrument, der i løbet af årene blev til flere. Mange flere! Tubaen, bassen, sækkepiben og oboen har hver for sig bidraget til, at musik for mig er lig med fællesskab, og ikke mindst livsglæde mellem generationer og mennesker med vidt forskellig baggrund.

Teknologi og IT. Siden mine helt unge år, har jeg interesseret mig for IT og elektronik, hvilket bevirkede, at jeg for små 30 år siden, købte min første computer. Den blev min “skæbne”, idet jeg efterfølgende skiftede karriere og tog flere efteruddannelser indenfor området, så jeg blev ansat som lærer og datavejleder på flere skoler, ikke mindst på Statsskolen hvor jeg var i små 15 år, med super arbejdsklima, men også på IT Center Syd havde jeg en del gode år. Sidste år skulle Statens IT bruge ekstra hænder, og det er en arbejdsplads med en stejl indlæringskurve, mega spændende 🙂 Dejligt når arbejde og fritidsinteresser går hånd-i-hånd.

Sønderborg er en cykelby. Når tiden er til det, trækker min “havelåge” – en 16 kg cykel, der har det med at hive mig ud i den danske natur, og ofte med musik i ørerne, når der ikke er fuglefløjt.